Kontakt 2019 u Beogradu

Treće izdanje Kontakt konferencije održaće se od 20. do 23. marta 2019. tradicionalno u Cetinjskoj ulici, ali i u Hali sportova Novi Beograd.


Muzička industrija je rastuća privredna grana u kojoj je sve više profesionalnih delatnika, ne samo entuzijasta, kako se to nekada smatralo. Vremenom postaje sve važniji adut za privredni razvoj regiona.

Kontakt konferencija je 2016. godine proizišla upravo iz te potrebe: umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.

Za samo dve godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizovao isto toliko muzičkih i umetničkih programa, a posetilo ga je skoro 8.000 ljudi.

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere muzičkog biznisa i muzičkog delovanja na našim prostorima, pre svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja.

Zahvaljujući muzičkom programu, Kontakt 2019 nazivaju festivalom jedinstvenog line up-a. Na koncertnom otvaranju trećeg izdanja imaćemo priliku da slušamo ludačku kombinaciju bendova M.O.R.T. i Пасош u SubBeernom Centru. Zatim, veliki prolećni koncert Partibrejkersa u Hali sportova, trostruku live žurku na kojoj će nastupiti Eyesburn, Goblini i Zoster, kao i koncerte bendova Urban & 4Turisti, Jon Spencer and The Hitamkers, Irie FM, Stray Dogg, FIT,  The Trigger, Helem Nejse, Stereo Banana…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *