Beer Garden: Prva dva vikenda su ključna

Obradovala nas je vest da će se Beer Garden održati i ove godine. Festival počinje u julu, a kako organizatori navode prva dva vikenda su ključna. Otvaranje je zakazano za 3. jul kada će nastupati bend Orthodox Celts,a već sutradan očekuje nas koncert benda Kanda Kodža i Nebojša. Drugog julskog vikenda imaćemo prilike da čujemo bendove Bad Copy i Repetitor.

Orthodox Celts

03. jul – Orthodox Celts

Bend Orthodox Celts je krenuo koncertnom turnejom da slavi dvadeset godina albuma Green Roses, koju je nažalost morao da prekine zbog cele situacije. Aca Seltik je tim povodom izjavio:

Zimus smo bili prinuđeni da prekinemo turneju iz zdrastvenih razloga i tada smo se prvi put suočili sa činjenicom da smo, možda, odsvirali poslednji koncert. Posle takve situacije, svaki sledeći koncert će i bukvalno biti poseban, jedinstven i sviraćemo kao da je zaista poslednji, jer nikada ne znaš šta sutra donosi, a nema veće radosti nego kada se ujutru posle koncerta probudim, a mogu da se pogledam u oči i kažem da je sinoć bio najbolji koncert ikada!

KKN

04. jul – Kanda Kodža i Nebojša 

KKN poziva na sasvim posebno veče:

Tekuću godinu će čovečanstvo upamtiti kao jedinstvenu i po mnogo čemu posebnu, a što se Kande kodže i Nebojše tiče, u 2020. smo bacili dug pogled unazad na do sada snimljen opus benda i rezultat je dupli album ,,Popis”.

Naš prvi susret sa beogradskom publikom nakon njegovog izlaska desiće se 4. jula u okviru Beer Gardena, a kao gosti nastupiće i naši prijatelji Bullet for a Badman (Metak za zlikovca), predvođeni dragim gostom sa Popisa Ivanom Simićem.

Čuvajte zdravlje i razum, vidimo se!

Bad Copy

10. jul – Bad Copy

Da li je to ljubav često sam se pit’o
Istina nije da sam se ušik’o,
Pa čak i da jesam nisam nešto mnogo
Ali to je sve zbog ljubavi sa tobom

Dal’ je ljubav ili pivo videćemo na Beer Gardenu.

Repetitor

11. jul – Repetitor

Moramo biti vetar
Moramo biti reka
Moramo biti šuma
Moramo sići s uma

Ovo sa šumom isprobaćemo u debeloj hladovini makiške strane Ade Ciganlije.

 

Ulaznica nema u pretprodaji, dostupne su na veče koncerta na ulazu u Beer Garden po ceni od 500 dinara.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *