Bendovi NAVY ne obećava, Sickter i Lisilo u klubu Fest

Bendovi NAVY ne obećava, Sickter i Lisilo nastupiće 3. januara u zemunskom klubu Fest.

Navy ne obecava_Sickter_Lisilo

NAVY ne obećava je novi bend beogradske punk-rock scene. Njihov rad je u velikoj meri utemeljen na nemoralnim vrednostima prljave zapadnjačke kulture ali i muzici domaćih plaćenika. Često se mogu videti kako noću tumaraju gradom obučeni u crne kožne jakne i crne naočare.  Njihov prvi i jedini album Novi Kult – Novi Poredak ovom uredbom smatraće se zabranjenim, pa je svako posedovanje, umnožavanje ili preslušavanje istog kažnjivo. Ovaj bend je okarakterisan kao opasan po život, a savesni sugrađani se mole da birou prijave sve javne skupove i dešavanja na kojima se gore pomenuti pojavljuju ili nastupaju.

Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017.godine u Negotinu, spajanjem 3 individualaca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Trenutno su stacionirani i rade iz Niša. Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu nači različiti uticaji. Od samog formiranja bend radi na albumu koji je snimio Luka Matković (Citadela Sound Production ) u maju 2018. godine. U dosadašnjem period izdali su za tri singla koje prate spotovi.

Lisilo je autorski bend iz Beograda, nastao u jesen 2018. godine kao logičan rezultat kreativne hemije koja se rodila između članova tokom rada na zajedničkim projektima u prošlosti.
Lisilo nema kalup, a najbliža odrednica bi se mogla definisati kao alternativni rok usmeren na eksperimentisanje i koketiranje sa mnogim podžanrovima istog uz lične tekstove koje dotiču širok spektar tema inspirisanih različitim doživljajima sveta i života.Leave a Reply

Your email address will not be published.