Beogradsko zagrevanje – No Sleep till EXIT

U duhu proslave svog dvadesetog rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, EXIT sprema i veliko beogradsko zagrevanje 10. i 11. jula pod nazivom No Sleep till EXIT.

No sleep till Exit

Tik uz Dunav, na njihov prvi međunarodni nastup posle četiri meseca, dolazi nam najtraženiji DJ duo današnjice ARTBAT. Sa njima stiže i moćna selekcija domaćih i regionalnih heroja koju čine Artan Lili, Vojko Vrućina, Marko Nastić, Maika, z++, Kristijan Molnar, Spejs Noksi, Coeus, Britni, Enzzy i Lutemania.

U sredu, 17. juna tačno u podne, na Gigs Tix prodajno mesto u Pariskom magazinu u Novom Sadu stiže prva, izuzetno ograničena količina ulaznica za veliko EXIT zagrevanje u Beogradu, dok će od 13 časova ulaznice biti dostupne na Gigs Tix prodajnim mestima širom Srbije, u knjižarama Vulkan kao i online putem sajta Gigstix.com. Cene ulaznica sa 50% popusta iznose 490 dinara za petak i 990 dinara za subotu. Ove cene će važiti samo 24 sata ili do isteka zaliha. 

Svi koji imaju ulaznice za EXIT, mogu svoju ulaznicu za prvu noć da dobiju potpuno besplatno, uz obaveznu prijavu putem bit.ly/NoSleepTillEXITregistration, a nakon prijave neophodno je da se na događaj ponese lični dokument, kao i EXIT ulaznica u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi bila validirana na ulazu i nastavila da važi za EXIT u avgustu. Kupci EXIT ulaznice ostvaruju popust i za subotu, te ih mogu kupiti sa čak 50% popusta po ceni od samo 490 dinara, a koja će rasti, kako bude rasla i cena bez popusta. Kako bi ostvarili popust, postojeći i budući kupci EXIT ulaznica je potrebno da prate uputstva na sajtu Gigstix.com.

Prvih 100 kupaca iz Novog Sada koji imaju EXIT ulaznicu, imaće i besplatan prevoz do Beograda i nazad za subotu, ukoliko svoju ulaznicu za No Sleep ’till EXIT nabave u sredu već u podne, na samom startu prodaje, a kako bi ostvarili popust, dovoljno je da ponesu svoju EXIT ulaznicu na Gigstix prodajno mesto u Pariskom magazinu.

Petak, 10. jul:
Vojko V
Artan Lili
MaiKa
Z++
Spejs Noksi
Britni
Enzzy
Lutemania

Subota, 11. jul:
ARTBAT
Marko Nastić
Kristijan Molnar
CoeusLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *