Consecration, Sharks, Snakes & Planes i Remedy u Dorćol Platzu

Beogradska trojka koju čine Sharks, Snakes & Planes, Consecration i Remedy odlučila je da protrese epicentar Beograda, jer dugo nisu nastupali u svom gradu. Oni će zajedno nastupiti u subotu, 30. oktobra, na prvom izdanju Rockam Dorćol serijala.

Rockam Dorćol

Foto: Rockam Dorćol promo

Sharks, Snakes & Planes su bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje. Crni gnoj, Rđavi obarač, Sound of Sirens samo su neki od hit singlova nastalih u poslednjih 10 godina, koje će publika biti u prilici da čuje na Rockam Dorćol koncertu poslednje subote u oktobru.

Sharks Snakes and Planes su domaćini Rockam Dorćol serijala koji započinju u Dorćol Platzu, a kao i uvek do sada sa sobom vode ekipu, i to uvek onu koja alternativnu muzičku scenu čini posebnom. U Dorćol Platz stižu sa Consecration i Remedy.

Za Remedy, all star bend koji predvodi Nemanja Kojić – Kojot, ovaj nastup će ujedno biti i prva koncertna promocija albuma Ethiopian Mountains objavljenog neposredno pred početak pandemije. Kritika kaže da je Remedy albumom Ethiopian Mountains uspostavio nove aranžersko-izvođačke standarde. Predugo se čekalo da publika to čuje i uživo i doživi i energiju i snažne poruke koje ovaj Kojotov projekat nosi.

Consecration je u Beogradu ovog leta održao tek jedan kratki nastup, pa je njihov performans na Rockam Dorćol koncertu jedan vid ekskluzive, uzev u obzir sve okolnosti u kojima u poslednje vreme i muzičari i ljubitelji live nastupa i stvaraju i žive. A kako je jednom prilikom rečeno, koncert benda Consecration je bliski susret sa kosmosom (Milan Mazinjanin, Pris portal).

Ulaznice su u prodaji od petka, 22. oktobra, u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Cena na veče koncerta, na ulazu u Dorćol Platz, biće 1.200 dinara.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *