Drugi Džabaletanov rođendan

Proslavili smo drugi rođendan našeg i vašeg Džabaletana, sjajnom žurkom za pamćenje u Tuluz Lotrek Caffeu.

Hvala svima koji su bili i svojim prisustvom uveličali našu proslavu. Hvala i svima koji su nas kroz ove dve godine pratili i podržavali. Mnogo nam znači vaša podrška i vera da svi zajedno gradimo pravu priču vrednu truda koji ulažemo već dve godine. U treću godinu ulazimo još jači i spremniji na sva iskušenja koja pred nas postavlja ovakva vrsta posla. Kao što svi znamo najlakše je početi sa nekom idejom ali trajati je teško. Trajanje traži odricanje i posvećenost. Zahvaljujući našim vrednim saradnicima i pre svega vama, koji nas pratite i zdušno podržavate, pokazali smo da ova priča nije ostala na nekom naivnom entuzijazmu. Da citiramo rečenicu iz jedne čestitke koja nam je stigla od našeg pratioca povodom drugog rođendana, postali smo prepoznatljiv simbol na alternativnoj mapi ovog grada.  Inače, dobili smo mnogo poruka i mejlova podrške ovih dana koji nas ohrabruju da nastavimo još jače sa ovom pričom.

U skladu sa tim, otvorićemo još jednu novu rubriku na sajtu. Ta rubrika nosiće naziv Fenomeni i biće ispunjena tekstovima koji će analizirati razne pojave u okviru sociologije, istorije, psihologije... Druga nova stvar koju ćemo ponuditi u ovoj godini su projekcije filmova i književne tribine, gde ćemo našu nepresušnu glad za kvalitetnim sadržajem deliti sa svima vama koji imate slične potrebe. Treća stvar je projekat Džabaletan - market. Tu će svako moći da nađe nešto za sebe sa znakom omiljenog vašeg i našeg portala. Četvrta stvar je projekat urbane gerile. Pokrećemo saradnju sa umetnicima koji se bave performansom, instalacijama i street artom gde će u centru estetskog akta biti Džabaletan.

Veoma se radujemo narednoj godini, zajedno sa vama. Čeka nas, kao što vidite, mnogo lepih stvari u kojima ćemo zajednički uživati. Hvala vam još jednom na iskrenoj podršci. Bez vas ovo ne bi imalo smisla. Idemo zajedno u nove pobede ka boljim i lepšim horizontima.

Vaš Džabaletan

Leave a Reply

Your email address will not be published.