Ana & The Changes i Sana Garić na Beer Gardenu


Event Details

  • Date:
  • Categories:

 

U subotu 11. avgusta na Beer Gardenu nastupiće Ana Ćurčin i Sana Garić.

Ana Ćurčin je početak godine obeležila koncertom na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji, a leto serijom nastupa u Rumuniji. Sa kompletnim bendom Ana & The Changes u subotu, 11. avgusta, nastupiće prvi put na Adi Ciganliji.

Ana & The Changes su Goran Antović, Marko Cvetković, Marko Benini i Ana Ćurčin.

Anina muzika je uvek nežna i moćna, uglavnom tiha i melodična, ali često i bučna i ritmična. Leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Početkom 2016. objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom Sketches of Belonging, a trenutno snima pesme za drugi album. U međuvremenu je snimala i objavljivala muziku za pozorišne predstave, filmove, video igre…

 

Publiku će za prvi Anin nastup na Beer Gardenu rasplesati Sana Garić, koju su posetioci SubBeernog centra već upoznali tokom zimske sezone u Cetinjskoj ulici. Letnju baštu ovog kluba, na Adi Ciganliji, oplemeniće nastupom sa bendom, sa kojim je u međuvremenu nastupala širom regiona, a među brojnim nastupima posebno se izdvaja pojavljivanje na prestižnom INmusic festivalu u Zagrebu. Kakvu energiju su poneli odande, pokazaće 11. avgusta.

Ulaz je slobodan.