Brkovi u Hali sportova


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend Brkovi, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu.

Brkovi postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju turbopunkfolkwellness i spa. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov nastup je unapred rasprodat.

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama, tako da na koncertima hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“, uvek začini na poseban način, u čemu ga publika svesrdno podržava. Na njihovim koncertima je publika veoma raznovrsna, tako da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 2. aprila u svim prodajnim objektima DD Ticketsa, Eventima, Gigs Tixa, a organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju, tako da će se prve karte prodavati po neverovatnim cenama:

– prva karta – 2,5 din
– druga karta – 5 din
– treća karta – 10 din
– četvrta karta – 20 din
– peta karta – 40 din
– šesta karta – 80 din
– sedma karta – 160 din
– osma karta – 320 din
– deveta karta – 640 din
– deseta karta – 1.280 din

i narednih 90 karata po ceni od 1.280 dinara uz koju se dobija i jedna karta gratis. Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata, nakon čega će ulaznice koštati od 1.000 do 1.500 dinara zavisno od vremena kupovine.