Eva Braun u klubu Fest


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Nakon više od dvadeset godina Eva Braun vraća se u Zemun. Ove godine ovaj bečejski bend obeležava 25 godina od izdanja Unplugged i tim povodom ćemo ih u akustičnoj varijanti slušati i u klubu Fest, 28.aprila od 22h. 

Eva Braun je bio prvi bend sa prostora bivše Jugoslavije koji je organizovao unplugged koncert i izdao Unplugged album. Taj akustični koncert objavljen je na kaseti i osim što predstavlja pionirski poduhvat, Unplugged važi za klasik domaćeg popa. 

Četvrt veka od tog koncerta koji je održan 16. aprila 1993.godine u Muzeju kinoteke, Bečejci su odlučili da obeleže i koncertima u Beogradu. Eva Braun se, posle više od 20 godina vraća u Fest.

Ovo je još jedna sjajna prilika da obeležimo taj jubilej – kaže Goran Vasović i raduje se dolasku u zemunski klub Fest nakon toliko godina. Poslednji put i jedini put smo tu svirali 1997.godine. Radujem se da se vraćamo na mesto zločina posle više od dve decenije! 

Ulaznice za koncert grupe Eva Braun već su u prodaji u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 600 dinara. Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.