IrieFM u Domu omladine Beograda


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Putevi će se zvanično naći u prodaji od 15. decembra za kada je zakazan i prvi veliki beogradski koncert u Domu omladine. Uz hitove poput Kliziš, Putevi i Ljubav što smo stvorili, IrieFM će po prvi put predstaviti beogradskoj publici sve nove pesme sa dugo očekivanog albuma. 

IrieFM u Domu omladine

Nakon prvog albuma i regea sa kojim su ih do sada najviše povezivali, album Putevi pokazuje u kojim sve pravcima domaći pop zvuk može da se kreće. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. IrieFM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku. 

CD izdanje Putevi + kartu za koncert možete poručiti u pretprodaji po specijalnoj ceni od 1499 rsd, dok je cena diska, izvan ove specijalne ponude 699 rsd. Više na https://bit.ly/2STO4QT 

Puna cena karte za koncert 15.12.18. iznosi 1,000 rsd (na dan koncerta 1,100 rsd). Karte će se naći u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima od srede 24.10.18.

Predgrupe: Kezz i DRUM

Kezz – Tamara Ristić je producentkinja i live looping umetnica. Nova i sve popularnija forma njenih nastupa su live setovi, u kojima svoju autorsku muziku miksuje sa elektronikom i raznim drugim žanrovima, a uz sve to peva i improvizuje uživo. Prvi studijski album Kezz objavila je prošle godine u izdanju Mascom Records. 

Grupa DRUM postoji od maja 2017. i žanrovski pripada kombinaciji Blue-Eyed Soula, Popa i Američkog Roots Rocka. U ovom trenutku na živim nastupima izvodi kombinaciju autorskog materijala i nestandardnih obrada stranih izvođača.