SubBeeranje na Beer Gardenu


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Već četvrti u nizu, Beer Garden ove godine dobija novo obličje. Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra Beer Garden by SubBeerni centar. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat muzički program.

Otvaranje je planirano za četvrtak 28. juna uz bend Dea Dia, a u petak 29. juna, SubBeerni centar je odlučio da pokloni Beogradu besplatni koncert grupe Zoster. Planirano radno vreme je svakog dana od 15 časova do jedan, dok će petkom i subotom Beer Garden raditi produženo do dva sata posle ponoći.

Verujemo da ćemo i ove godine provesti sjajne letnje večeri na Adi, a koncerti koji nas, takođe, očekuju su:

30. jun – Rain Dogs (Tom Waits tribute)
01. jul – Texas Flood
02. jul – Acoustic Strings
03. jul – Branimir i neprijatelji – Balkan RNR
04. jul – Gitarinet
05. jul – Profesori
06. jul – Đorđe Miljenović
07. jul – Abba Real Tribute Band
13. jul – Obojeni program 

Za dodatne informacije pratite zvaničnu stranicu Beer Gardena.

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od sto hiljada ljudi koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim koncertima. I ove godine su posetioci dobrodošli i tokom dana da uživaju u hladu topola i breza u nizu zanimljivih kulturnih i zabavnih sadržaja. Beg od gradske vreline i prijatno mesto za druženje sa prijateljima ove godine donosi mnoštvo iznenađenja i noviteta o kojima će uskoro biti više informacija.

SubBeerni centar otvoren je u Cetinjskoj 15 krajem prošle godine kao pivnica po uzoru na svetske metropole, a za samo šest meseci postao je žarište za brojna kulturna dešavanja sa akcentom na koncertima.