Urban & 4 u SubBeernom centru


Event Details

  • Date:
  • Categories:

URBAN&4 stiže u subotu, 14. aprila, u SubBeerni Centar.

Damir Urban je svima poznat po pesmi Budi moja voda koja se gotovo svakog dana može čuti u Beogradu. Ovaj umetnik nudi još mnogo toga i zato nemojte propustiti koncert grupe Urban&4 u, sad već čuvenom podzemlju, Cetinjske 15. 

Kuća sjećanja je nova pesma sastava Urban&4 koja stiže kao najava beogradskog koncerta i posveta velikim autorima i muzičarima.  Svakodnevno učeći od Elvisa, Lennona, Dylana pa do Joni Mitchell, Kristoffersona, Simona & Garfunkela i svih ostalih umetnika, grupa je odlučila da se odmakne od istraživanja zvuka i da se okrene isključivo pesmi.

Tekst Kuće sjećanja govori o uvek uzaludnom pokušaju da pobegnemo od prošlosti, lične ili kolektivne; o tome kako je svaki korak koji u životu učinimo podjednako važan i da tek kada prihvatimo prošlost kao nešto što se ne može izbeći, a ni promeniti, tek tada, možemo očekivati i graditi bolju budućnost.

Ulaznice za koncert:
super promo cena 800 RSD
cena u pretprodaji 1.000 RSD
na dan koncerta 1.200 RSD

Karte su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22), a na dan koncerta će se prodavati na ulazu u SubBeerni Centar (ukoliko ih bude ostalo).