Zemlja Gruva u SubBeernom centru


Event Details

  • Date:
  • Categories:

U petak 23. februara Zemlja gruva u najvećoj pivnici u regionu SubBeerni Centar, koja se nalazi u čuvenom kulturnom žarištu u Cetinjskoj 15.

Beogradska grupa Zemlja gruva, koja ove godine obeležava deceniju rada, nedavno je predstavila i novi singl Plodni dani sa aktuelnog albuma Šta stvarno želiš.

– Oduvek me je fascinirala moć hormona i to koliko hormoni uređuju naše živote – kaže pevačica Konstrakta, koja uz Milovana Boškovića i Vojina Ristivojevića potpisuje ovu žensku disko pop himnu koju ćemo moći da čujemo i uživo u SubBeernom centru ovog petka.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji dostupne u O.U.R. Pub-u (Beogradska 71) i Kafeu Šikarica (Skadarska 22). Za dodatne informacije tu su broj telefona 061/142-02-99, fejsbuk stranica SubBeerni Centar i instagram profil subbeerni_centar.

Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara kod nas „Ignjat Bajloni i sinovi“. Napokon imaš priliku da uđeš u bačvu piva kako za ovaj, tako i za predstojeće koncerte: