Eyesburn u zemunskom klubu Fest

Dvadeset godina nakon neverovatnog koncerta koji je grupa Eyesburn napravila u klubu Fest, reggae-dub-hardcore-metal legende vraćaju se u Zemun. Ovoga puta u saradnji sa Odličnim hrčkom i Kontaktom 2020, očekujemo koncert za pamćenje 21.marta u 22h. 

Eyesburn

Bend Eyesburn je nastao 1994. godine. Postali su najveći i najvoljeniji crossover bend na ovim prostorima, ali i šire, objavili osam studijskih albuma, imali nebrojeno nastupa u zemlji i regiji, bili na evropskoj turneji sa bendom Soulfly, 2015. objavili pesmu Dream is Over…

Bend se više puta raspadao i ponovo okupljao u različitim postavama, da bi konačno prestali sa radom sredinom leta 2016. godine. Ipak, i nakon zvaničnog raspada su održali još jedan koncert u originalnoj postavi, pošto nisu hteli da otkazuju već dogovoren nastup na Zaječarskoj gitarijadi. Iako su pojedini njegovi članovi nastavili da rade na ličnim projektima, očito je nakon Eyesburna na srpskoj muzičkoj sceni ostala velika praznina.

A onda je Eyesburn objavio da ponovo svira najpre spotom za pesmu War Control sa albuma Fool Control, a potom i pozivom na koncert povodom 20 godina od prvog velikog koncerta u Beogradu, koji je održan prošle godine u Hali sportova u okviru Kontakt Konferencije.

Ulaznice po pretrprodajnoj ceni od 1000 RSD u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veče koncerta, cena ulaznice biće 1200 RSD.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *