Grupa Detour u Domu omladine Beograda

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 13. marta u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Detour

Plešem sama, Snijeg, Daleko, Zaljubila sam se, Tvoje lice se promijenilo, Bez tebe samo su neki od velikih hitova Detour u kojima će fanovi moći ponovo da uživaju. Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro-akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum’n’bass i s druge strane country notom.

Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva (nagrađivana i hvaljena od strane publike i kritike) albuma A što ak’ ja… i Tourdetour nego i u pesmama starijeg datuma kao što su Ljeto počinje, Mjesec, Gledano sa strane i Prijatelj (sa prva dva albuma Detour i TV). Uz pesme najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima.

A Beograd se u to već uverio. Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama ‘Ničim izazvan’, i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam ‘ amerali’ što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu, poziva frontmen grupe Nenad Borgudan.

Ulaznice po promo ceni od 800 dinara u ograničenom kontigentu od prvih 100 komada već su u prodaji.  Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rsonline kao i u Dallas Music Shopu, Knez Mihajlova 48. Organizator koncerta je Dallas records. Leave a Reply

Your email address will not be published.