Grupa Detour u klubu Bitef Art Cafe

Ne postoji veseliji koncert za ulazak u letnju sezonu. Muzička aktrakcija Detour nasupiće u klubu Bitef Art Cafe, 25. i 26. maja.
 
Detour u Beogradu
 
Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka. Do početka 2006. godine ova muzička grupa predvođena autorom, aranžerom, producentom i gitaristom Nenadom Borgudanom delovala je pod imenom Yammat da bi nakon razilaženja s tadašnjim managerom nastavila svoj glazbeni put pod imenom ‘Detour’.
Njihov treći album “A što ak’ ja…” postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu “Perjanice novovalnog popa” i Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Detour je ostvario uspehe i sa novijim albumima, poput “Tourdetour”, koji je nagrađen na Rock&Off i Porin nagradama.
 
Nenad Borgudan i dalje potvrđuje svoju kreativnost i autorsku virtuoznost s novim singlovima kao što su “Šarena”, “Slavlje”, “Hawaii” i “Klaun”.
U 2023. godini izlazi novi album sastava kojim najavljuju dugoočekivani veliki zagrebački koncert kojeg će pratiti i regionalna turneja, pa tako i koncerti u Beogradu.
 
Ulaznice za ovaj koncerte možete kupiti online, kao i na svim prodajnim mestima Tickets.rs. Vrata kluba se otvaraju 20:30h, koncert počinje u 22h.
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *