Ida Prester snimila u karantinu novu pesmu i spot – ”Dodir”

Prošlog vikenda, za vreme najdužeg policijskog časa u Srbiji, koji je trajao 84 sata, Ida Prester je iskorisitla vreme u kući da uradi novu pesmu i spotDodir

To  je priča o tajnim ljubavnicima, koji su u karantinu, razdvojeni, svako je u svom stanu, i dok je napolju apokalipsa, komuniciraju samo putem poruka i četova. 

Pesma je nastala za vreme uskršnjeg policijskog časa u Srbiji, kao i spot.

Sve sam napravila u svojoj sobi, osnovnu matricu, vokale sam usnimila ravno u kompjuter bez mikrofona, a na kraju napravila i spot u kućnoj radinosti. Za sve mi je trebalo par noći samoće.’– kaže ida.

Aranžman je radio mladi dvojac iz Zagreba pocket palma, a spot je snimljen kao video poziv na telefonu, te na to Ida dodaje:

Htjela sam prikazati tu današnju online komunikaciju u raznim varijantama. Ljubavnici “žive” preko poziva i poruka: uživaju u romantičnim večerama, plešu, slave rođendane, čitaju isječke iz omiljenih knjiga.. ali ništa ne može zameniti fizički dodir koji nam toliko nedostaje.’

Ovo je treći singl sa Idinog solo albuma čije izdanje očekujemo na jesen.

Dodir je pesma o strasti i čežnji za kontaktom. Ovu, 2020. godinu pamtićemo kao godinu bez dodira. Mnogo tajnih ljubavnika prepoznaće se u ovim stihovima. 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *