Kolja u Domu omladine Beograda

Kultni autor srpskog bluza Nikola Pejaković Kolja, održaće 2. i 3. decembra (21:00), prvi put u karijeri, koncerte u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

Kolja u Amerikani
U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke, najavljuje Kolja.

Gitarista, pevač i autor Kolja je do sada u Beogradu već dva puta rasprodao sedeću Kombank dvoranu (bivši Dom sindikata), a sada se vraća u komšiluk, u obližnju Amerikanu, kako bi razmrdao i rasplesao Beograđane sa dve velike klupske svirke, praćen vrhunskim, razbijačkim bendom kog predvodi producent i gitarista Voja Aralica.

Koljine svirke stižu u pravom trenutku – prošlo je već godinu dana od izlaska odlično prihvaćenog albuma 4 Prsta (2018.), što je bilo dovoljno vremena da publika upije čak 19 novih pesama, među kojima su Može malo sutra, Ala je lep ovaj svet i Svaku noć je isti mrak, a ne treba zaboraviti i da se navršava deset godina od objavljivanja albuma Kolja (2009.), na kome su I eto udade se ti za konja, Da li venem ili zrim i Maršala Birjuzova 8.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković se na muzičkoj sceni predstavio pod imenom Kolja i Smak Belog dugmeta i prvencem Mama, nemoj plakati (2001.), a kultni status je dodatno učvrstio i trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom Grobovlasnici (2013.).

Imam divnu i odanu publiku, koja voli to o čemu pevamo. Moje je samo da sviram i da se dam čitav, bez ostatka, kaže Kolja.

Ulaznica za jedan od Koljinih koncerata 2. i 3. decembra je 1.200 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Ako ih ostane na dan koncerta ulaznice će biti 1.500 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *