Koncert Nikole Vranjkovića u Festu

U petak, 25. oktobra, Nikola Vranjković ponovo donosi svoju magiju u zemunski klub Fest. Uz Vranjkovića nastupa i sastav koji čine bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavjaturu.

Nikola Vranjkovic

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album Za ovde ili za poneti izašao je 2001. godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album Bremeplov (2014) i dvostruki album Veronautika u novembru 2017.


Nikola Vranjković – Strune od svetla


Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album Veronautika je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album prošle godine. Pre nekoliko meseci Nikola Vranjković je dobio i nagradu Strune od svetla koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Ulaznice za ovaj koncert po pretprodajnoj ceni od 800 RSD možete pronaći u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska). Od 20. oktobra ulaznice će se prodavati po ceni od 1000 RSD.

 Leave a Reply

Your email address will not be published.