Kontakt 2019 | M.O.R.T-ovci “zapalili” SubBeerni centar

Za koncertno otvaranje Kontakt konferencije bio je zadužen hrvatski bend M.O.R.T. koji je sinoć nastupao u SubBeernom centru. Ako se po jutru dan poznaje, u narednim danima uživaćemo u koncertima za pamćenje, jer je muzički program Kontakta 2019 zaista sjajan. 

Iako je bilo u planu da nastupaju sa bendom Pasoš, koji je nažalost otkazao dolazak, M.O.R.T. je bio na visini zadatka i nadoknadio izostanak svojih kolega iz Rusije. Puna dva sata prašili su na bini i bacali sve nas iz transa u trans. Neverovatnu energiju u svakoj pesmi prosleđivali su publici. Bez tog deljenja energije ne znam kako bismo izdržali. Posle svake pesme se oseća ona ispražnjenost, kao da je baterija pri kraju. A onda se ta ista baterija puni svakim početnim tonom sledeće numere. Zaista neverovatan osećaj pražnjenja i punjenja iznova i iznova. Do samog kraja.

Publika je bila očarana i gromoglasnim aplauzom ih je pozivala na bis. Poslednja pesma koju su izveli bila je Meni se skače koja uživo zvuči sjajno. A na kraju smo svi krenuli sa smeškom na licima svako u svoju noć, sa Mortovcima u srcima.

Nažalost, koncert je morao da se završi u 23h, a svi smo bili za još skakanja. Možemo da primetimo da je publika na njihovim koncertima sve brojnija i glasnija, pa se nadamo da ćemo ih viđati sve češće u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *