Let 3 u Domu omadine Beograda

Nakon uverljive pobede na hrvatskom natjecanju za pesmu Eurovizije, Let 3 je s antiratnim hitom ‘Mama ŠČ!’ definitivno najtraženiji bend u regionu, a veliki interes vlada i kod fanova u celoj Europi.
Let 3 u Beogradu
Video snimke sa nastupa na Dori, kao i ‘Mama ŠČ!’ službeni video spot pogledani su na YouTube-u već gotovo 9 miliona puta, a eurovizijski fanovi ostavljaju na stotine pohvalnih komentara, pa se sada s nestrpljenjem iščekuje i njihov nastup u Liverpoolu.
 
Neposredno nakon nastupa na 63. natecanju za pesmu Eurovizije, , u petak, 19. Maja, legendarni riječki rockeri dolaze u Beograd održati samostalni koncert u Domu omladine. Biti će to njihov prvi koncert nakon nastupa u Liverpoolu, što ovome nastupu daje dozu ekskluziviteta i ujedno prva prilika da beogradska publika oseti snažnu ŠČ! energiju .
 
”’ŠČ! je energetska frekvencija koja je ispunjena energijom ljubavi, možemo je sami aktivirati kada izgovaramo riječ ŠČ! Istovremeno se napajate ljubavnom energijom nakon čega slijedi svojevrsna katarza – čistimo se, katarzični smo, puni ljubavi! Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi!” – izjavio je Damir Martinović Mrle.
 
Ulaznice za koncert u prodaji su od subote, 25.3. putem sustava Tickets.rs po ceni od 2000 RSD.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *