LP Duo će izvesti koncert uživo iz studija

Koncertna agencija Charm Music 16. juna u 20 časova organizuje live-streaming koncert internacionalno priznatog klavirskog sastava LP Duo pod nazivom LP Duo unplugged live from LP Studio.

LP Duo

Sonja Lončar i Andrija Pavlović već godinama pomeraju granice kada je u pitanju izvođenje i virtuoznost klavirske muzike. Sastav koji interdisciplinarno pristupa muzici i ponekad spaja kompletno različite umetničke, ali i naučne discipline, ovaj put je rešio da svoju publiku iznenadi jednim potpuno drugačijim koncertom.

LP Duo unplugged live from LP Studio je naziv koncerta koji će Sonja i Andrija izvesti u utorak, 16. juna sa početkom u 20 časova. Ovo će biti prvi put da će publika moći da vidi studio u kojem LP Duo stvara svoju muziku, a na repertoaru će biti njihov poslednji album Duality, ali i još neka iznenađenja koja je LP Duo pripremio.Koncert organizuje Charm Music Srbija u saradnji sa platformom Artist Lockdown.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti po ceni od 5, 7 i 10 evra. Osnovna cena ulaznice je 5 evra, a publika koja kupi ulaznice po ceni od 7 i 10 evra dobiće specijalne vizuelne i video materijale koje je LP Duo pripremio za njih. Leave a Reply

Your email address will not be published.