Nipplepeople u beogradskoj Barutani

Elektro pop duo Nipplepeople dugoočekivani beogradski koncert održaće ipak 10. jula (21:00) u Barutani na Kalemegdanu.

Elektro pop duo Nipplepeople

Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani Amerikana Doma omladine, na kraju se premešta u Bartuanu, fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su Sutra, Broj, Bolji, Ne volim te i Balkan Express, a nedavno su objavili singl Tajna.

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum 10. jul u Barutani i nije ih potrebno menjati. Uz to, za Barutanu je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1.200 dinara preko mreže www.tickets.rs. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. jula. Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *