Odloženi koncerti u čast Vlade Divljana

Usled bolesti jednog od članova benda odlažu se prethodno najavljena dva Koncerta u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji zakazana 7. i 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart s početkom u 19h na nepromenjenoj lokaciji.

Koncert u čast Divljana

Kupljene karte su važeće za nove datume (karte kupljene za 7. februar važeće su za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važeće su za koncert 1. marta). Ukoliko vam ne odgovaraju novi termini, ulaznice možete vratiti do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima, poručuju (ne)normalni.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli. Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih Idola i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda “Ničim izazvan”, Sara Vučenović (violončelo), Ljuba Miodragović (ukulele).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *