Singl „Deo sebe“ Sane Garić najavljuje novi EP

U susret EP-ju sa četiri nove pesme, koji će izdavačka kuća Mascom objaviti tokom leta, Sana Garić predstavlja prvi spot i singl za pesmu Deo sebe.

SANA GARIĆ photo by Anja Plovanic

Nakon uspeha prvog albuma Svet za nas, publika željno očekuje Sanine nove pesme. Među kritičarima i fanovima vlada mišljenje da album spada u grupu najboljih elektro, rok i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Video za pesmu Deo sebe prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme Mantra, Nešto u nama i Reč iz filma, ali je predstavljen i digitalnom animacijom koja je ovog puta možda najbolje oslikala muziku kroz snimljeni video materijal.

Sanine karakteristične vokale i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.

Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood Dub, Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom album. Produkciju, miks i mastering novog EP-ja potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.

Singl Deo sebe će biti objavljen digitalno u petak 26. juna, istog dana u 18 časova spot će biti premijerno prikazan na YouTube kanalu Sane Garić.Leave a Reply

Your email address will not be published.