Sjajni nastupi poznatih lica rokenrol scene u SubBeernom centru

U okviru Kontakt konferencije, u klubu SubBeerni centar, koncerte su održali Nikola Vranjković, Obojeni program i Kanda Kodža i Nebojša. Sjajni nastupi poznatih lica rokenrol scene, koji već dve decenije stvaraju . Može se reći da su stekli status kultnih bendova sa ovih prostora.

Prve večeri nastupio je Nikola Vranjković sa bendom. Koncert je trajao tri sata, tokom kojih nas je Nikola vodio kroz čitav opus svog rada. Od pesama iz doba njegovog rada sa grupom Block out pa sve do pesama koje je radio kada je  nastavio solo karijeru. Neverovatan zvuk, bend koji radio kao sat, publika u transu. Tekstovi pesama, pomognuti maestralnim gitarama, vodili su nas u neki novi svet u koji sami ne bismo smeli da zakoračimo. Nikola je to veče bio naš vodič.

Drugo veče nastupio je bend Obojeni program. S obzirom da je moto Kontakt konferencije Svaka definicija gubitak je slobode, bend nam je pokazao šta sloboda znači u pravom smislu te reči. Njihovi vanvremenski hitovi polako su poništavali svaku moguću definiciju. A kad je sve bilo gotovo otišli smo zadovoljni i konačno slobodni. Kao predgrupa nastupili su članovi benda Auf Wiedersehen. Fantastičan dvojac najavio je uskoro izlazak novog albuma.

Treće veče nastupio bend Kanda Kodža i Nebojša. Prepoznatljiv zvuk, uz sjajan glas Olivera Nektarijevića garantovao je još jedan sjajan nastup ovog benda. Bilo je jednako sjajno kao i svaki put. Sloboda i stav…Misli dobro, poruka koju šalje Oliver sinoć se kao magija obuzela sve koji su bili u publici. Kao predgrupa nastupio je bend Igralom.

Sjajni nastupi u SubBernom centru. Željno iščekujemo sledeću Kontakt konferenciju… Misli dobro…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *