Vikend u teatru Le Studio

Ovog vikenda u teatru Le Studio vas očekuje kombinacija muzičkog i pozorišnog repertoara.

Bend Crno dete

Koncert benda Crno dete uz nastup muzičarke Mije Milović održava se u petak 11.10.2019. od 21h na adresi Ponekareova 26. 

Turbo rok pank džez bend Crno dete spaja slobodnu improvizaciju i komponavane pesme. U njihovom nastupu mogu se uočiti elementi surfa, panka i džeza, začinjenih bliskoistočnim i balkanskim ornamentima.

Crno dete počinje sa radom 2010. godine kao solo projekat gitariste Damjana Brkića. Grupa postaje duo 2012. kada se Milan Bukejlović pridružuje na bubnjevima. Od 2018. sastav je pojačan saksofonom koji svira Tomislav Marjanović – Rale. Bend je od 2012. pa do sada objavio tri albuma.

Bendu Crno dete će se na nastupu pridružiti i Mija Milović, zlatno dete danske nezavisne muzičke scene. Nakon završenog muzičkog konzervatorijuma u Kopenhagenu Mija se u potpunosti prepustila slobodi istraživanja i druženja sa “energijama” iz svog muzičkog imaginarijuma. Iz takvog pristupa ona u svom opusu ostavlja glasovne bravure i postavlja anti-pop projekte na pramac nove evropske eksperimentalne kulture.

Raspareni par

Obaveštavamo vas i da se na repertoar Le Studio teatra vraća urnebesna komedija Raspareni par. Prvi nastup nakon kraće pauze je u subotu veče 12.10.2019. u 20h na adresi Poenakreova 26.

Predstava Raspareni par se bavi (ne)običnim muškim prijateljstvima. Njen humor je jednostavan, ljudski, razumljiv, svima blizak i pokazuje vam da se ispod svih stereotipnih grubosti muških drugarstava kriju osećajnost i veoma iskrena privrženost. Naš prijateljski savet je da rezervišete svoje karte na vreme i pridružite nam se u subotu veče.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *