Vlatko Stefanovski i Masimo Savić krajem jula na Tašmajdanu

Nakon duže pauze usled pandemije, koncerti regionalnih muzičara ponovo će se odvijati u Beogradu. Na sceni parka Tašmajdan 30. jula nastupiće Vlatko Stefanovski, a koncertna bina 31. jula rezervisana je za Masima Savića, najavili su organizatori.

Vlatko Stefanovski

Foto: Filip Busic

Gitarista, pevač i kompozitor Vlatko Stefanovski i V3 Trio održaće koncert 30. jula za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih mera protiv pandemije i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

Osnivač čuvene rok grupe „Leb i sol” posle razlaza sa članovima benda nakon 13 studijskih albuma, uveliko je ostvario veoma uspešnu solo karijeru.

Stefanovski će će prethodno nastupiti 4. jula na Paliću, a u Beogradu će prvo svirati 3. juna u Kombank Dvorani na Gitar art festivalu, prenosi Tanjug.

Masimo Savić

Foto: Facebook/MasimoSavic

Pop pevač Masimo Savić kaže da se raduje se što će se, konačno, družiti sa publikom 31. jula u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom.

„Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Uželeli smo se jedni drugih zar ne?”, izjavio je popularni kantautor.

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi”, Mašimo je ovih dana objavio i novu pesmu „Putujemo i kad stojimo” koja je inspirisana nedavnim zemljotresom u Hrvatskoj.

Pevač će nakon Tašmajdana imati koncert i na Paliću 2. avgusta.

Direkcija Tašmajdana, poštujući epidemiološke mere, tokom jula će početi da otvara svoje kapije za posetioce željne dobrog zvuka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.