Zagrebački duo pocket palma obradio je pesmu ”Minuta” Ide Prester.

Zagrebački synthwave duo pocket palma, koji je nedavno rasprodao Veliki pogon Tvornice Kulture, obradio je pesmu Minuta Ide Prester.

Pocket palma

Ida Prester kaže: pocket palma je totalno otkriće. Sve što rade je toliko emotivno, a opet plesno i zaigrano. Kada sam čula remiks svoje Minute, rastopila sam se. To je skroz nova pjesma, s novom atmosferom. Nagovorila sam Luku i Anju da nasnime i svoje vokale, da bude pravi collab. U par noćnih sati s osobnim fotografom i snimateljem pocket palme – Benjaminom Strikeom – snimili smo i homemade spot uz pomoć starog projektora i razapete plahte preko ormara. Dobili smo baš to što je ovoj verziji pjesme trebalo – sanjivi kolaž koji savršeno prati melodiju.

pocket palma nadodaje: Često radimo remikse koji zapravo ne zvuče kao remix već kao potpuno druga verzija pjesme, kao da je naša! Isto smo učinili i s Idinom Minutom. Već neko vrijeme sanjarili smo o suradnji s Idom, a na kraju nam se posrećilo što se Idi taj remix toliko svidio da smo odlučili snimiti i spot s našim Benjaminom. Ida nas je nagovorila da nasmimo i svoje vokale tako da je ovaj remix postao baš prava predivna suradnja!

Ida i pocket palma su vrlo zadovljni rezultatom, a ovo je za njih tek početak divnog prijateljstva i lepe saradnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.