Zatvaranje bašte KST-a

Sinoć je sjajnim nastupima zatvorena bašta KST-a. Prvi su nastupali momci i devojke iz KST-ovog hora. Uz pratnju gitare otpevali su neke kultne hitove kako domaće tako i strane muzike. Među odabranim pesmama za nastup našle su se pesme EKV-a, Haustora, grupe Queen.

preuzeto sa: facebook.com/kst.beograd

Ispraćeni aplauzom napustili su binu i ustupili mesto pank, anergraund grupi Bolesna Štenad. Bašta je u tom trenutku već bila puna, a publika je sa nestrpljenjem očekivala početak još jedne lude svirke Štenadi. Pominjana je i neka tetka iz Kanade, Infostan, Multietnička atrakcija.

preuzeto sa: facebook.com/kst.beograd

Nakon njih nastupila je grupa Bad Copy. Koncert su počeli starim hitom Uno, due, tre, a nakon toga su svirali pesme sa poslednjeg albuma. Koncert su završili pesmom Metalac, i ispraćeni aplauzom prepune bašte KST-a prepustili su binu Nikoli Vranjkoviću i njegovom bendu.

preuzeto sa: facebook.com/kst.beograd

Sjajni kantautor je otvorio koncert pesmom Fotelja. Sjajne psihodelične solaže, karakteristične za njegove nastupe su bacale publiku u trans. Koncert se završio u ranim jutarnjim časovima pesmom SDSS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.