Zvezda je rođena

Rediteljski debi Bredlija Kupera, debi Lejdi Gage kao glavne glumice na filmu, a radi se o rimejku već poznate priče. Meni lično ovaj film nije obećavao po svemu što sam navela. Međutim, spremili su nam debitanti veliko iznenađenje. 

Zvezda je rodjena

Priča je stara kao Biblija. Prati uspon neverovatno talentovane pevačice, njeno dostizanje zvezda i sve ono što te visine sa sobom nose. Kada jedna osoba koja dolazi iz takozvanog običnog sveta, zakorači na put slave ona ne zna šta sve tamo može da je očekuje. Ta obična osoba može lako da izgubi svoj put. A kada se to desi, kada kompas više ne postoji, onda postaje stvarno loše. Konzumiranje raznih supstanci radi pukog preživljavanja, jer drugačije ne možete da podnesete ni sebe ni druge, postaje svakodnevica. Put ka svetlu i uspehu se pretvara u put ka mraku i propadanju. Kao put za pakao, popločan je dobrim namerama.

Lejdi Gaga jeste talentovana pevačica, vrlo upešna u performansu na sceni, i to je više puta dokazala. Međutim, lično nisam očekivala ovakvu glumu od nje. Ona jeste u tim vodama, i nesumnjivo joj je iskustvo showbiza pomoglo da se pripremi za ulogu. Ali da će sa takvom lakoćom da odigra ovu ulogu u to nisam verovala. 

Pored njene odlične glume i savršenog Bredlija Kupera, muzika iz filma je savršena. Sve pesme su naravno pevali njih dvoje, i naravno to zvuči i više nego dobro. 

Iz svega mogu da zaključim da smo dobili jedan dobar rimejk, jedan dobar holivudski film, bez specijalnih efekafa i kojekakvih čuda. Savršen za jedno lepo zimsko popodne.

Jo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *