Alborosie u Beogradu

Reggae umetnik Alborosie će održati koncert u SubBeernom centru, 25. marta, u okviru turneje kojom obeležava 25 godina turneje.

Jamajka je iznedrila reggae i podarila ga je svetu. Roots, dancehall, rub-a-dub, raggamuffin, dancehall i dub… sve su to izrazi autentičnog pokreta, ali ih apsolutno niko ne objedinjuje sa tolikom ljubavlju i poštovanjem, radošću i ushićenjem kao što to čini Alborosie – trenutno najslavniji reggae umetnik na planeti.

Iako je rođen na Siciliji, Alberto D’Ascola, poznatiji kao Alborosie, već 15 godina živi i stvara na Jamajci. I više je od pevača – on je talentovani muzičar, aranžer, producent i najiskreniji i najpoštovaniji promoter kulture Jamajke.

Reputaciju je stekao pažljivo kombinujući autentični zvuk Jamajke sa važnim društvenim temama, koje uvek prati važna socijalna poruka.

U pratnji dobro poznatog Shengen Clana, Alborosie je obišao planetu i nastupao na najvećim svetskim scenama. Aktuelnom turnejom nazvanom UNBREAKABLE TOUR Alborosie obeležava 25 godina karijere i promoviše novi album Alborosie Meets The Wailers United – Unbreakable.

Cena ulaznica u pretprodaji je 1200 din, dok će na dan koncerta biti 1700.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *