40 godina Orgazma i 40 godina ,,Paket aranžmana”

Posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži 40 godina Orgazma kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. U Beogradu, u Kombank dvoraniElektrični orgazam nastupiće 9. decembra.
Električni orgazam

Foto: Mikica Andrejić

Srećni smo što je ovaj koncert dobio zeleno svetlo od nadležnih. Pošto je ove godine i 40 godina od objavljivanja ,,Paket aranžmana”, ali i četiri decenije našeg prvog albuma, spremamo posebna iznenađenja tim duplim povodom, ali i specijalne goste, kazao je Srđan Gojković Gile, frontmen orgazma pred duplu proslavu koja nas očekuje u Kombank dvorani. 

Uželeli smo se beogradske publike i raduje nas ponovni susret sa njom, jer na ovaj koncert predugo čekamo. Najveći deo naših života proveli smo u Beogradu i mnogo toga nas vezuje za ovaj grad, pa su nam baš zbog toga koncerti kod kuće uvek među najdražim i najvažnijim. Daćemo sve od sebe da ovo bude još jedan koncert za pamćenje!, dodaje Gile. 

Duh zajedništva koji Orgazam neguje pune četiri decenije konačno je momoguće u potpunosti doživeti – u Kombank dvorani 9. decembra sa početkom u 20h.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Visiona, ali i online putem sajta tickets.rs. Ranije kupljene ulaznice važe i za novi datum.

Budući da su i dalje na sbazi zdravstvene preventivne mere, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati, koji sadrže najmanje jedno od navedenog:

– dokaz o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine protiv zarazne bolesti COVID-19, kojim se potvrđuje da vakcinacija nije starija od 210 dana;
– negativan PCR test ne stariji od 72 sata;
– negativan antigenski test ne stariji od 48 sati;
– dokaz o preležanom kovidu u prethodnih sedam meseci, koji se potvrđuje pozitivnim PCR ili antigenskim testom;
– pozitivan test na antitela (IgG), ne stariji od tri meseca, urađen u državnoj laboratoriji.

Svaka od ovih stavki već se nalazi u zelenom sertifikatu svih građana i pri svakoj promeni (novoj dozi vakcine, testiranju ili obolevanju od kovida), automatski se ispunjava novim podacima.

Digitalni zeleni sertifikat (kovid sertifikat) može da se ponese ili u digitalnom formatu u telefonu ili odštampan na papiru, i on će se proveravati skeniranjem jedinstvenog QR koda koji svaki od njih poseduje.

Na koncertu će biti poštovane sve mere koje propisuje Krizni štab: merenje temperature na ulazu, obavezno nošenje maski i dezinfekcija ruku.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *