Bend Dingospo Dali održao koncert u KC Gradu

U prostoru KC Grad koncert, 12. maja,  grupa Dingospo Dali je održala koncert. Nije ih dugo bilo na beogradskoj muzičkoj sceni. Na veliku žalost mnogih, definitivno. Izdvojili su se već svojim stilom sviranja, pevanja i samog nastupa, toliko da po mom mišljenju treba da budu jedni od predvodnika beogradske alternativne scene.

Dingospo Dali

Magičan nastup u magičnom prostoru. Nekako KC Grad ima svoju dozu psihodeličnosti koja je upotpunjena nastupom grupe Dingospo Dali. Ne radi se samo o psihodeličnom nastupu. Ovde se radi o jednoj priči koja je ispričana na samoj sceni. Priči koja nas je sve ponela daleko od mesta gde smo se nalazili. Potpuna predanost članova benda onome što rade videla se svakog trenutka. A ono što rade jeste da žive muziku koju stvaraju i sviraju. U svakom trenutku ona je deo njih. Celokupnom utisku magije doprinosi neverovatan sanjalački glas pevačice benda, i njen ples koji je upotpunjavao sliku ritualne ekspedicije. U svakoj sekundi svako od njih na visini zadatka. Mi u publici opčinjeni.

Zaista mi je žao što ne sviraju više i češće. Publika ih voli, oni vole to što rade. Nadam se skorašnjem nastupu i novom putovanju.

Jo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *