Bend M.O.R.T. u Elektropioniru

Punk blues bend M.O.R.T. održaće koncert 9. novembra u klubu Elektropionir, na kom će beogradska publika imati priliku da čuje njihov novi album Standing Runningman.

Album Standing Runningman

Očekujte energetski proboj, muzičko nevreme praćeno grmljavinom, dislociranje glasova, povremenu vrtoglavicu i seks, tako momci iz grupe M.O.R.T. opisuju album, Standing Runningman, koji je upravo objavljen, a tako će biti i u Elektropioniru kada ga uživo budu promovisali u kombinaciji sa teškom artiljerijom numera sa prethodna tri izdanja.


Bend M.O.R.T: Živite svoje snove ili će vas neko iskoristiti da gradite njegove


Album Standing Runningman oslikava duh zajedništva koji bend od samog početka rada neguje: Album je proizašao iz naroda i za narod. Finansiran je kroz Indiegogo kampanju zahvaljujući ljudima iz čitavog regiona, koji cene naš rad. Ovaj album je posvećen baš njima. Nadamo se da će naći put do srca i ušiju ljudi, navodi M.O.R.T.

Njihov poslednji nastup u Beogradu je bio sjajan, publika je bila očarana, tako da i ovoga puta očekujemo nezaboravan provod.

Album Standing Runningman bend dovodi i u Novi Sad, 8. novembra, a na proleće će svoj novi materijal predstaviti širom Evrope.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *