Bend Porto Morto u Domu omladine Beograda

Porto Morto je sve jače ime na regionalnoj muzičkoj sceni, a iza njega se krije sedmorka koja se izuzetno raduje novom susretu sa beogradskom publikom i koncertu u Domu omladine Beograda u subotu 14. marta.

Porto Morto

Proleće 2019. godine donelo je novi album i iskorak u zvuku, najavljen prvim singlom Kuća, videospotom koji je inspirisao i live nastupe te u njih uneo performativni element koji bend kontinuirano razvija svakim novim nastupom.

Album Portofon je odlično prihvaćen od kritike i sve brojnije publike, a krajem godine uvršten je među najbolje albume na mnogobrojnim regionalnim godišnjim top listama.

Singl Hodaj na kojem gostuje Darko Rundek svojim je pop prizvukom i zaraznom melodijom vrlo brzo ušao u uho celoj regiji i najavio novo Porto Morto poglavlje.

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas) i Marin Živković (saksofon).

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni Doma omladine i drugim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online na www.tickets.rsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *