Bend Prljave Sestre predstavlja novi album „Najgore tek dolazi“

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album Najgore tek dolazi koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred vama je deset pesama, od kojih su dve već promovisane kao singlovi – Nova jutra i Talas – a zajedno čine rokenrol priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto.

Prljave Sestre

Album je dostupan za besplatno ili plati koliko želiš preuzimanje na bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na Youtube kanalu i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pevač i gitarista, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan Miggie Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer. Najgore tek dolazi sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju Šamarčina tokom juna 2019, a fini radovi obavljeni su u Nišu tokom jeseni i zime 2019/20. Autori pesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre Kiša za koju su na Perine reči muziku napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme delo su kompletnog benda.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *