Eevin singl „Novi svet“ dostupan od petka

Nakon odličnog uspeha koji je postigla pesmom Neki drugi dan, Eeva će objaviti novi singl. 

EEVA NOVI SVET

Ovoga puta Eeva je upriličila i odličan video spot koji je sniman u predivnim ambijentima Dalmacije. Sa pesmom Novi svet ona odlazi korak dalje prezentujući apsolutno zrelog autora i interpretatora.

Singl Novi svet biće zvanično objavljen na svim relevantnim digitalnim platformama u petak 12. juna . Premijera video spota biće istog dana na Honey Money Gang YouTube kanalu (u 18 časova).

Iva Pletikosić aka Eeva je RnB/hip-hop kantautorka iz Beograda. Eeva je prvi put privukla pažnju javnosti u takmičenju Ja imam talenat u kom je njeno izvođenje pohvalila i neo soul diva Erykah Badu, nakon čega je Eeva objavila svoje prvo izdanje na engleskom jeziku Part Of The Plan (2014) i od tada postala aktivna u svetu muzičke industrije, pozamljući svoj glas i pesme mnogim TV i radio reklamama širom sveta, DJ-evima, izvođačima, takođe i pevajući prateće vokale na Eurosongu.

Eeva je nastupala na mnogobrojnim festivalima širom Evrope kao frontmen ženskog benda Beyonce Tribute band. Početkom 2019. se doseljava na obalu Hrvatske odakle su joj koreni gde radi i nalazi inspiraciju u svom malom kućnom studiju uz more.

Eevin interpretatorski stil inspirisan je vokalima Whitney Houston, Mariah Carey i Destiny’s Child. Sa 14 godina prvi put počinje da snima svoje autorske pesme u studiju i pronalazi svoj zvuk u R&B-ju.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *