Elemental u prepunom SubBeernom centru

Grupa Elemental je jedna od onih grupa koja ima ogromnu publiku svuda u regionu što neminovno dokazuje ogroman kvalitet ovog benda. To su dokazali još jednom pred beogradskom publikom u prepunom klubu SubBeerni centar, gde su održali sjajan koncert. Klub je bio prepun, a organizatori su ograničili broj karata. Pitamo se šta bi bilo da nisu. Atmosfera na koncertu od početka do kraja je bila fantastična. Publika je bukvalno sve vreme pevala zajedno sa bendom, a to je doprinelo pozitivnoj energiji koja se osetila pri samom ulasku u klub.

Vodili su nas članovi Elementala kroz svoje pesme koje govore o običnim ljudima i na zanimljiv način pričaju o problemima koji nekada muče sve nas. Svaka njihova pesma je priča, koja ima svoj kraj. A nekako nam Elemental daje osećaj da će sve biti u redu, da kraj može biti pozitivan na neki način. Kraj ovog koncerta publika nije htela da prihvati, pa su članovi grupe izašli na bis čak dva puta. Prelepih dva sata smo proveli uz hitove  Sve je moje tuđe, Sama, Ljuljaj brod, Priroda i društvo, Malena, Male stvari... Kada ih je publika vratila na binu prvi put svi su u glas otpevali njihov stari hit Romantika i sa istom euforijom otpevala jedan novijih hitova  pesmu Goli i bosi. Bend je nakon toga uz gromoglasan aplauz napustio binu, ali beogradska publika je htela još. Bend je poklonio svojim fanovima još jedan bis i ovo nezaboravno  veče se završilo sa pesmom U mojoj glavi. Ovaj koncert će ostati upamćen kao jedan od najboljih nastupa Elementala u Beogradu.

Dvadeset godina grupa Elemental stvara i nastupa. Oni  su bend koji traje,  koji je sa godinama sve kvalitetniji. Nadamo se da će se vratiti u Beograd ove godine, i da ćemo uskoro ponovo uživati u sjajnoj energiji i atmosferi koju njihov nastup garantuje.

Jo

Leave a Reply

Your email address will not be published.