Čovek bez sluha (ČBS) u Beogradu


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) predstojeći novi album koncertno će promovisati 14. decembra (21:00) u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda. Album, čiji je radni naziv Stanimo u gard, ove jeseni će na CD-u i digitalnim platformama objaviti promoterska kuća Long Play. 

Covek bez sluha, koncert u Beogradu
Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu. Iako nije bilo u planu, čini se da ćemo imati i goste na bini, ovoga puta bez posebne najave, ali sa napomenom da se radi o jako poznatim imenima sa scene, najavljuje gitarista i pevač Miki Radojević.

Beogradska publika moći će na koncertu da vidi i čuje i novog gitaristu Savu Mirovića koji se sjajno uklopio u ČBS, pored Radojevića, basista Mikice Zdravkovića i bubnjara Vladimira Lazarevića – Luneta, i svojim kvalitetom ju je čak i pojačao

Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a od 11. septembra košta 600 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Od 10. oktobra ulaznica će biti 800 dinara, a na dan koncerta 1.000 dinara.