Kontakt 2018 muzička konferencija u Beogradu


Event Details

  • Date:
  • Categories:

U Beogradu će se od 21. do 24.03.2018. godine održati drugo izdanje Kontakt muzičke konferencijeKonferencijski program prati veliki broj koncerata i DJ programa.

Organizatori konferencije su Marsh Creative Production, koncertna agencija Odličan hrčak i Kišobran kolektiv. Učešće na konferenciji je besplatno, a možete da se registrujete na kontakt@kontakt.co.rs

Osnovni ciljevi Kontakta su prezentacija aktuelne festivalske ponude iz regiona, povezivanje promotera, lokalnih zajednica, bendova, kao i predstavljanje uspešnih projekata iz sveta muzike.

Kao i prošle godine, Kontakt 2018 se održava pred nastupajuću festivalsku sezonu u našem regionu. Središnja tema ovogodišnjeg Kontakta je samoodrživost festivala.

Na ovogodišnjem Kontaktu ćemo okupiti predstavnike najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Konferencija se održava u Cetinjskoj 15, staroj fabrici piva neposredno pored Skadarlije, koja datira od kraja 19. veka i u kojoj je stvoren svojevrsni kreativni hub, koji je centar okupljanja – mesto za izlaske, izložbe, kulturne manifestacije – nezaobilazna tačka beogradske scene i centralno mesto svih beogradskih susreta.
Lokacije Kontakta 2018 su Marsh Creative Production, Elektropionir, Zaokret, Sprat, SubBeerni Centar i Ljubimac.