Queen Real Tribute: Queen Symphony Show


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Nakon godinu dana od premijernog koncerta Queen Symphony, koji je održan u Domu sindikata, Queen Real Tribute bend priprema još veći spektakl sa simfonijskim orkestrom i horom u Sava centru 9.maja. 

Fanovi grupe Queen i rok muzike će imati zadovoljstvo da uživaju u mnogobrojnim vanvremenskim hitovima legendarne grupe u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor i jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, što je ukupno 60 muzičara na sceni. 

Nakon više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i više od 70 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji – kao i učestvovanja na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Barcelona, Who Wants To Live Forever, We Will Rock You…su samo neki od legendarnih hitova koje ćete imati prilike da čujete u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom, čiji autor je mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović.

Queen Symphony je izveden i na Dočeku 2018. u Budvi, a nakon Sava centra koncert će održati i u zagrebačkoj prestižnoj sali Lisinski 17.maja.

Cene ulaznica su – 1.500,00 / 1.800,00 i VIP 2.200,00

Prodaja ulaznica: Blagajna Sava centra, Win Win prodavnice i www.ddtickets.rs