Repetitor u bašti SKC-a


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Bend Repetitor priprema do sada najveći koncert u Beogradu. U petak, 1. juna, nastupiće u bašti SKC-a i obeležiti 10 godina od debi albuma.

Sve što vidim je prvi put – poručila je grupa Repetitor debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.

Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja nove srpske scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

Njihov najveći solistički koncert u Beogradu, nije slučajno u bašti SKC-a:
U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike, seća se Boris Vlastelica i dodaje: Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!

A da prodrma Repetitor najbolje zna!

Ulaznice su dostupne po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shopuu i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b). 

Redovna cena ulaznica nakon promo perioda koštaće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulasku u baštu SKC-a.