Gospoda Glembajevi & Ispitni Rock u Garaži

Crnogorski alternativni bend Gospoda Glembajevi će nastupiti u beogradskom klubu Garaža, 8. novembra, zajedno sa grupom Ispitni Rock.

Gospoda Glembajevi

Gospoda Glembajevi je bend iz Podgorice koji je nastao 1989. godine i bio aktivan tokom devedesetih. Jedan je od najcenjenijih crnogorskih alternativnih muzičkih sastava.

Sastav predvođen Srđanom Vukadinovićem objavio je 2017. godine i singl Violini, rađen po delu Alekse Šantića, kako su rekli, u sećanje i spomen na mostarskog pesnika. Poslednji zvučni zapis legendarne podgoričke grupe, objavljen četiri godine ranije, bio je singl Drumovi će poželjet’ ludaka, snimljen u čast Vitomira Nikolića.

Članovi grupe bili su između ostalih Vlado Maraš, Vladan Popović – Pop, Vladan Jestrović, Ivan Ostojić, Pavle Buba Bojić. Poslednji album Ozvučenije iz 2004.godine snimio je Vukadinović sa ekipom muzičara koju je okupio za taj projekat. 

Ispitni Rock je rock bend iz Užica. Njihov prepoznatljiv zvuk karakteriše rock ‘n’ roll ritam, hard rock distorzija i izražen slap zvuk bas gitare.

Cena ulaznice za koncert je 600 RSDLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *