Kanda Kodža i Nebojša u klubu Elektropionir

Zvezde ranijih izdanja beogradskog Kontakta, grupa Kanda Kodža i Nebojša, nastupiće u petak, 6. marta, u Elektropioniru i celovečernjim koncertom zagrejati publiku za Kontakt 2020, koji nas očekuje od 18. do 21. marta. 

Kanda Kodža i Nebojša

Kanda Kodža i Nebojša su aktuelni album Uskoro objavili početkom 2019. godine i to je njihovo prvo izdanje objavljeno na vinilu. I pre izlaska je osvojilo publiku singlovima: Prekidi ponovo, Jamajka, Misli dobro, Letnji dan, Tako volim da živim.  Ovi, kao i raniji hitovi KKN-a uživo bivaju potpuno drugačiji nego na bilo kom nosaču zvuka. Jer Kanda Kodža i Nebojša su jedan od onih bendova, koji na svakom nastupu imaju novog člana – svoju brojnu i vernu publiku, koja svaki novi nastup boji drugačijim bojama. 

Elektropionir u Cetinjskoj 15 im je dobro znan prostor, te 6. marta svratite u ovo intimno rokenrol svetilište i osećajte se sa KKN-om kao kod kuće.

Ulaznice su još uvek dostupne po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Na ulazu u Elektropionir, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *