Kultni slovenački sastav Laibach održaće koncert u Beogradu

Jedna od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, kultni slovenački kolektiv Laibach u sredu, 4. decembra održaće ekskluzivni koncert za sve generacije u beogradskoj Kombank dvorani, u okviru svetske turneje na kojoj predstavljaju svoj poslednji album The Sound of Music, izdat krajem 2018. godine.

Laibach u Beogradu

Ovaj album nastao je kada je Laibach kao prvi rok bend sa Zapada posetio Severnu Koreju 2015. godine povodom sedamdesetogodišnjice oslobođenja te zemlje, a sadrži pesme izvedene tom prilikom, kao i ostale pesme iz tada snimljenog dokumentarnog filma Dan oslobođenja. Uvek na vetrometini kritike, uvek jasno iskazujući svoj stav prema savremenom svetu, Laibach predstavljaju istinske umetnike na muzičkoj sceni, a svaki njihov nastup predstavlja multimedijalni spektakl za posvećenu publikom.

Ulaznice za ovaj događaj su dostupne od utorka, 24. septembra putem Gigs Tix prodajne mreže (online: http://bit.ly/LaibachBelgrade) i na blagajni Kombank dvorane.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *