Memet predstavlja debitantski EP „After All“

Mladi beogradski DJ i producent Memet (Miroslav Vladisavljević) posle nekoliko euforičnih singlova predstavlja debitantski EP After All, koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. After All je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Memetovom YT kanalu, a možete ga preuzeti i za plati koliko želiš na bandcampu.

Memet - After All Artwork (1)

U poslednjih godinu dana Memet je više puta skretao pažnju na sebe autentičnim miksom elektro-house-funk-disco muzike i to singlovima Spaced Out City, Fiji Mountain, Pressure i Supplier (kuriozitet je da je Spaced Out City našao svoje mesto i u filmu Normalna priča reditelja Gordana Kičića), koji su imali zapaženi uspeh na alternativnom radio stanicama i u miksevima lokalnih didžejeva.

Crpeći inspiraciju iz lokalne andergraund muzičke scene, kao i živopisnog noćnog života, Memet predstavlja tri nove pesme kroz After All. Lagani povetarac koji vas njiše uz zalazak sunca na obali reke je adekvatan opis raspoloženja u koje vas After All smešta, a pesme su dovoljno nenametljive da će vam se prirodno nametnuti na plejliste za kuliranje. After All čine Runnin, 68% i Body Language. Memet je autor muzike i producent, a miks i mastering uradio je Mihajno Đorović (Summer Deaths). Fantastični kolažni omot za EP napravio je Igor Milanović Dimis.Leave a Reply

Your email address will not be published.