Nikola Vranjković uživo u Božidarcu

Ako ste ostali bez karata za rasprodati koncert Nikole Vranjkovića u Kombak Dvorani ili jedva čekate da ponovo uživate u koncertu jednog od najvećih savremenih autora na rock sceni, imaćete priliku da uživate u tročasovnom koncertu Nikole i njegovog benda u Božidarcu, i to baš u petak 13. marta. Za ovu priliku Studio Berar donosi najnoviji sound system kako bi se uživanje u ovom spektaklu podiglo na najviši nivo.

Vranjkovic u Bozidarcu

Za zagrevanje zadužen je američko srpski bend The Red Step. Ako želite da saznate kakav muzički uticaj ima Beograd na jednu od potpora Touch and Go Records (Black Heart Procession, The), imate priliku da čujete i vidite The Red Step, nastao u Beogradu uz pomoć lokalnih legendi. Američki vocal i gitara, uz balkanske bubnjeve, bas i klavijature.

Tobias Nathaniel uspeo je da, malo do znatno, ubrza tempo u odnosu na svoje kompozicije sa The Black Heart Procession. Očekuje vas, dakle, nešto dinamičniji zvuk uz prepoznatljive akorde, začinjene onim što je mračno u pustinjama Kalifornije i sivilu Beograda. Brže, ali ne i manje suptilno. U Beogradu mu se pridružuju bubnjar Vladimir Markoski (Andre Williams, NBG, Kazna za uši,) i Boris Eftovski i Rudolf Cibulski (Kazna za uši). Vladimir i Boris su svirali na poslednjim turnejama The Black Heart Procession. Zajedno su kreirali ovaj vrli novi zvuk koji prožima melodijama i lebdi crvenim koracima.

Ulaz i blagajna biće otvoreni od 20h, The Red Step nastupa od 20:20, a Nikola Vranjkovic od 21h do ponoći.Leave a Reply

Your email address will not be published.