Nipplepeople u Beogradu i Kragujevcu

Elektro pop duo Nipplepeople kreće u martu na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima su 20. marta (21:00) dvorana Amerikana Doma omladine Beograda i 21. marta prostor Čaurnice u Kragujevcu.

Nipplepeople

Na posebno pripremljenoj turneji band će predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima, a posetiće neke od najboljih klubova regiona od kojih su mnoge već više puta rasprodali u prošlosti.

Duo se tako vraća u Amerikanu, koju su rasprodali pre ravno godinu dana i potvrdili status regionalne atrakcija i muzičkog fenomena, a pored Kragujevca nastupiće 7. marta u Zagrebu i 14. marta u Rijeci, dok će preostala četiri koncerta najaviti kroz nekoliko nedelja.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo, čija dva singla Frka i Sutra beleže milionske preglede na Jutjubu. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su Sutra, Broj, Bolji, Ne volim te i Balkan Express.

Ulaznice tokom prednovogodišnje pretprodaje koštaju 900 diinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 3. januara biće 1.200 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, 1.500 dinara.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *