Objavljen prvi album Ivana Jegdića

Izuzetnu saradnju sa talentovanim mladim kantautorom Ivanom Jegdićem, izdavačka kuća Mascom kruniše objavljivanjem njegovog debitantskog albuma „Neka čuju me, koji je dostupan od 19. marta.

Ivan Jegdic

Foto: Andrija Radojevic

Reč je o autoru specifičnog glasa i jedinstvenog žanrovskog modela koji spaja pop muziku sa elementima trepa, ljubavnom i epskom tematikom ali i etno motivima. Na sebe je skrenuo pažnju prvom zvaničnom pesmom Bolji čovek. Za samo nekoliko meseci je došao do prvog singla a ubrzo i prvog samostalnog beogradskog koncerta. Uz turneju po Srbiji i regionu, Ivan je objavio niz singlova kao i nekoliko spotova.

Pred nama je jedanaest pesama na debitantskom albumu Neka čuju me kojim će ovaj fantastični mladi kantautor zaokružiti prvu etapu svoje vrlo dinamične karijere. Ono što povezuje pesme sa albuma u celinu jeste doza sete i melanholije kojima su protkane.

Jegdić je napisao sve pesme, dok su u produkciji pored njega učestvovala još dva producenta Nenad XO i Sava Tomić. Na albumu se pojavljuju Predrag Ristić – Meta kao gost producent, tam na vokalnim deonicama i Stefan Aćimović na gitari u pesmi Čežnja za koju je Ivan Jegdić pre nekoliko sedmica objavio sjajan video spot.

Pored singla „Bolji čovek“ koji je obeležio prvu fazu Ivanove karijere, na albumu se nalazi pesma „Zalazak sunca“ čiju zvaničnu verziju fanovi očekuju sa nestrpljenjem. Tu su teme sa kojima se publika već susretala na Ivanovim koncertima, poput pesme „Ne budi me“ iz čijih stihova je album i poneo naziv Neka čuju me. Album čine i potpuno nove numere kao što su Vatra i ništa i Decembar.

Debitantsko izdanje Neka čuju me Ivana Jegdića je dostupno na svim relevantnim striming servisima od 19.marta. Ivan vas poziva da preslušate album i javite mu utiske, u nadi da će se u skorije vreme steći uslovi da koncertno predstavi kompletan materijal.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *